Hvem er vi?

JEVI – Danmarks foretrukne leverandør af el-tekniske varmeløsninger

 

JEVI blev grundlagt i 1942 af ingeniør Tage Christensen, hvor det første primære produkt var varmelegemer til reparation af strygejern.

I årene herefter udviklede JEVI sig til en virksomhed som producerede og leverede varmelegemer til et bredt udsnit af den danske industri.

I 1998 overtages JEVI af NIBE Industrier AB (www.nibe.se) og har siden da været en del af en moderne, ekspansiv og finansiel stærk koncern.

I 2003 overtager JEVI det hollandske selskab Sinus Bobé, som videreføres under navnet SINUS-JEVI Electric Heating b.v.
Samme år certificeres JEVI efter ISO9001:2000 ligesom vi bliver ATEX certificeret, hvilket gør os i stand til at producere produkter, hvor der er krav om speciel eksplosionssikring.

I årene herefter har JEVI under stadig stigende investering i moderne produktionsfaciliteter, produktudvikling samt dygtige motiverede medarbejdere udviklet sig til en af Europas førende leverandører af el-tekniske varmeløsninger, og i dag leveres vores produkter world wide.

I sommeren 2009 tog vi yderligere 3000m² kontor og produktionsfaciliteter i brug, hvilket bl.a. er basis for yderligere vækst i de kommende år.

I dag beskæftiger JEVI ca. 90 medarbejdere i Vejle og 25 medarbejdere i Holland.